Erasmus pràctiques

Una mobilitat Erasmus+ per a pràctiques és una estada de formació en una entitat d’un altre país participant en el programa Erasmus, que té per finalitat que els estudiants adquireixin aptituds específiques i millorin la seva comprensió de l’entorn econòmic social del país d’acollida, al mateix temps que adquireixin una experiència laboral i millorin competències comunicatives i lingüístiques.


Terminis i opcions per presentar la sol·licitud:

 

A l’hora de presentar la sol·licitud és molt important que tinguis en compte que cal que tinguis confirmada l’entitat on realitzaràs les pràctiques i el període.

 

Places gestionades per l’estudiant. L’Estudiant cerca i confirma  la seva pròpia plaça de pràctiques.

Períodes de sol·licitud:

  • Del 16 de febrer al 30 de juny de 2022
  • De l’1 d’octubre al 30 de novembre de 2022. (Només per aquelles estades de pràctiques que s’inicien a partir de l’1 de gener de 2023).

Com presentar la sol·licitud:

Es recomana l’ús del navegador Mozzilla Firefox

 

  1. Clica el següent enllaç: https://uvic.moveon4.de/locallogin/5f58971dd422761ecb02b7ee/eng
  • Si ja has emplenat alguna altra sol·licitud en el portal de MoveON (per tant si ja has fet Registration alguna altra vegada), només cal que hi accedeixis amb el Login.     
  • Si no t’has registrat mai en el portal de MoveON:
  1. T’has de registrar (Registration) amb el teu correu electrònic de la UVic-UCC (nom.cognom@uvic.cat). Seguidament, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per activar el teu compte i llavors hauràs de crear una contrasenya que contingui lletres, número i caràcters especials (!*?$…).
  2. Un cop completat el registre, has de tornar a accedir a la pantalla principal i entrar com a usuari/a amb les dades del pas A (Login).
  1. Selecciona Start New Application  de la opció 1. Sol·licitud de Pràctiques a l’Estranger For Bachelor and Master students, PhD candidates and Recent Graduates

Altres consideracions:

A l’hora de presentar la teva sol·licitud, cal que tinguis en compte:

  • A quina assignatura vols vincular la teva estada (pràctiques obligatòries, pràcticum II, practiques extracurriculars,…)
  • A quin programa de pràctiques vols relacionar l’estada (Erasmus pràctiques o pràctiques internacionals,…)